Ervaringen uit spirituele regressie

Ervaringen van clienten

Puzzelstukjes op hun plaats

Al vele jaren liep ik rond met vragen over mijn levenstaak, wat werd versterkt doordat veel banen nooit een bevredigend gevoel gaven. Ik had wel al wat ervaring met regressie en reïncarnatie therapie opgedaan, maar dit had geen duidelijke antwoorden opgeleverd. Door mijn yogadocente kwam ik in contact met de inzichten van Michael Newton en zijn concept van ‘Life between Lives’. Na er goed over te hebben nagedacht, heb ik een afspraak gemaakt voor een regressie- en reïncarnatie sessie en daarna voor een spirituele sessie.

Ondanks dat ik de twee boeken van Michael Newton had gelezen, werd het de meest wonderbaarlijke ervaring uit mijn leven. Mijn ervaring in het ‘tussenleven’ was heel anders dan in de boeken staat, maar dat is logisch het is immers míjn leven. Ik heb er heel veel van geleerd, maar kreeg toch niet alle antwoorden. Sindsdien zijn er enkele maanden verlopen, waarin ik toch weer tegen enkele (spirituele) obstakels aanliep. Op advies van de regressietherapeute hebben we nogmaals een verkorte sessie gehouden. Nu lijken alle puzzelstukjes op hun plaats te vallen, omdat ik nu wel inzicht heb gekregen in mijn levensopdracht. Nu nog de uitvoering ervan, maar daar ben ik niet bang voor!

Roermond, juni 2007

Angst voor de dood is weg

Mijn voornaamste reden om een Life between Lives sessie te doen was mijn grote angst voor de dood. En dan niet het sterven op zich. Of hoe dat dan verloopt. Neen, de angst kwam vooral voort uit het feit dat ik me altijd afvroeg wat er daarna gebeurt. Ik had al veel gehoord en gelezen over het onderwerp en daaruit het beeld / idee gevormd dat na de dood ik mijn eigen identiteit kwijt zou raken. Dat ik zou opgaan in een groter geheel.
Met als grote vraag dus: “Waar blijf ik dan?”

In de L.B.L. sessie ging ik terug naar de tijd voor mijn geboorte. Na wat omzwervingen kwam ik bij mijn Ziele-familie. De Liefde, het gelukzalige gevoel, het was heel veel en heel bijzonder. Ik kreeg het gevoel dat als ik nog meer Liefde / Licht zou mogen ontvangen, mijn lichaam het op zou geven. Heel intens dus. Het voelde zo goed, dat ik er graag had willen blijven. En tegelijkertijd wist ik dat dat niet kon, niet de bedoeling was.
Bovendien kreeg ik later nog een Ziele-groep te zien. Een groep die ik mocht begeleiden. Daar was ik zo mogelijk nog meer van onder de indruk. Dat mijn Ziel blijkbaar een niveau heeft, hoog genoeg om anderen te mogen begeleiden. Iets wat ik als een grote eer beschouw.

Deze twee ontmoetingen hebben mij geleerd dat ik, na mijn aardse sterven, gewoon mijn identiteit in de sferen behoud. En het mooiste is: mijn angst voor de dood is weg. GEWELDIG !!!

Een tevreden cliënt.

Speciaal om daar te mogen zijn

Ik vond het echt een super geweldige ervaring. Het voelt nog altijd als een verrijking voor mezelf. Het heeft me veel inzichten gebracht en duidelijkheid geschept in mijn leven. De rust, de liefde, warmte wat je voelt is geweldig. Dan de antwoorden op de vragen die je mag krijgen.....Het is moeilijk uit te leggen, zoiets moet je ervaren. Ik heb altijd wel schrik gehad voor de dood of eigenlijk voor het onwetende. Ik wil nog lang niet dood want ik denk dat ik nog te veel te leren heb in dit leven maar de angst is er niet meer.

Het voelde zo speciaal om daar te mogen zijn, ik krijg het weer warm van binnen als ik er aan denk. Voor mijn gevoel heb zo grote sprongen gemaakt maar ik ben er nog niet ook daar ben ik me van bewust. Het leren loslaten gaat al beter. Ik ben iemand die handeld vanuit het gevoel. Dat is heel fijn maar soms ook heel verwarrend. Verstandelijk weet je heel goed hoe het moet en wat je zou moeten doen, echter als je gevoel er nog niet klaar voor is dan is dat wel eens lastig. Tijdens de spirituele reis heb ik nog gevraagd of ik nog eens terug mocht komen en dit was geen enkel probleem, ik ben altijd welkom.....die gedachten is heerlijk, super!